Sofakroken

DSC07482Vi har stue og kjøkken i åpen løsning, fordelt på ca 70m3 og over flere plan. Dermed har denne stua fått kallenavnet “nedre avdeling”. Her har vi, som jeg har vist tidligere, spisestue og peishjørnet. I tillegg til dette har vi også fått plass til en liten sofakrok. Sofaen i seg selv er det J-man him self som har kjøpt. Den kommer jeg nok til å slite med en stund.  Det er 2 vs. 1, for både J-man og Monsulf er fryktelig glad i den.

Så jeg får bare gjøre det beste ut av det. Leggenj er malt i lady marrakesh, og var et mareritt å få ferdig. Leca vegg er virkelig helt håpløst å male. Min lille drøm er å få den bort, kle den inn, slik at vi har en stor slett fin vegg. Men alt til sin tid.

DSC07480

 

Sofa – Fagmøbler, bord – Skeidar, stol – lommemarked, bilde – hjemmesnekra(mala), puter – sydd selv (nok en gang: veldig kry!), det fargeriket som stikker fram fra bak sofaen er en julegave in progress. Fant ikke bedre sted å gjemme den da vedkommende plutselig kom på besøk. 

DSC07483Det er for det meste Monsulf som bruker sofaen. Og J-man rømmer ned dit når husfrua prumfer igjennom noe “helt uintressant” på TVn.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s